prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Ne-am prezentat foarte slab, ăsta e adevărul. Victoria Craiovei este meritată!” Croitoru – nemilos după meciul cu U Craiova!

Înfrângerea de seara trecută cu U Craiova a948 a fost una meritată, a declairat Marius Croitoru, antrenorul FC Argeș, imediat după meci. Tehnicianul a spus că elevii săi nu au dat randament, au greșit foarte mult, iar din acest motiv nici măcar o remiză nu ar fi fost meritată. Mai mult, Croitoru s-a dezlănțuit la adresa jucătorilor alb-violeți din cauza multiplelor greșeli personale și a lipselor de ocazii de gol.

„A fost un joc slab, o Craiova mai bună, și la numărul de ocazii, și ca joc. Evoluția nu a fost una care să ne dea speranțe. Cu puțină șansă, poate am fi scos un punct, dar cred că nu era meritat la cum a arătat jocul nostru. Cât timp nu ai ocazii, nu poți spera la mai mult. Mai avem mult de muncă.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TRANSPORTUL METROPOLITAN PITEȘTI SE EXTINDE! NOUA RUTĂ!

Așteptăm să treacă și ultimul meci, pentru a trage concluziile pertinente. A fost o greșeală personală impardonabilă. Ăsta este fotbalul, așteaptă greșeala. Când o faci, ești pedepsit. Este prea puțin pentru o echipă. Când atacanții nu produc nimic, nu poți spera la mai mult. Dacă am fi luat gol dintr-o greșeală, aș fi zis că nu e meritat.

Cât timp nu produci faze de poartă, nu poți avea viitor. Când ai un șut pe poartă, nu poți spera la mai mult. Ne-am prezentat foarte slab, ăsta e adevărul. Victoria Craiovei este meritată”, a declarat Marius Croitoru la finalul meciului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.