prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Ne-am răsturnat, şi de-acolo dezastru!” Autocar plin cu muncitori – accident înfiorător pe „Drumul morții”!

Un grav accident rutier în urma cărora zeci de persoane au fost rănite da avut loc în cursul serii de ieri pe „Drumul morții”. Din primele informații, se pare că șoferul unui microbuz care transporta muncitori, a încercat să evite impactul cu un alt autoturism și s-a răsturnat. În urma evenimentului, a fost activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și autospeciale de stingere a incendiilor și descarcerare.

CITEȘTE ȘI: „I-AM OMORÂT PE TOȚI, CHIAR ȘI PE FIICA MEA, VEZI AICI!” ȘI-A UCIS FIICA DE 16 ANI ȘI A FILMAT TOT!

Din cele 30 de persoane, 23 au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la spital, iar șapte au primit îngrijri medicale la fața locului.

Femeie: Papucul a încetinit brusc şi el n-a observat, avea un pic de viteză.

Bărbat: Şi a tras de volan dreapta. I s-a părut că n-avea ăla loc pe carosabil.

Pasager: A fost o fracţiune de secundă. Ne-am răsturnat, şi de-acolo dezastru.

Loren Pascu – prim-adjunct ISU Buzău: Numărul de victime, în jur de 30. A fost activat imediat planul roşu de intervenţie. 23 de persoane care au fost transportate către unităţile spitaliceşti, iar 7 persoane au refuzat transportul la spital.

Răniţii au ajuns la trei spitale din zonă: doi la Focșani, 11 la Rîmnicu Sărat şi 10 la Buzău.

Adriana Bunilă – purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău: Vorbim de 10 adulţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 54 de ani. Au suferit multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare şi inferioare, coloanei, toracelui, mandibulei.

Pasagerii sunt muncitori la o fabrică de confecţii din Focşani şi merg zilnic pe E85 în autocare puse la dispoziţie de angajator. Starea celor care au ajuns la spital este stabilă.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs