
Negresa cu dulceaţă de vişine şi nuci este o prăjitură economică, aromată și se prepară foarte simplu. Este ideală în zilele de post când vrei să te răsfeţi cu ceva dulce.
INGREDIENTE
Glazura
Se pot obține 12 porți
Timp de preparare: sub 60 minute
Mod de preparare:
Într-un bol amestecați făina, cacaua și praful de copt. În apa minerală dizolvați zahărul și o adăugați peste făină împreună cu uleiul. Omogenizați bine compoziția și adăugați dulceață. Turnați compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și daţi-o la cuptor, la 180 de grade C. Faceți testul cu scobitoarea.
Între timp, pregătiți glazura. Într-o cratiță puneți zahărul, cacaua, uleiul, apa şi omogenizați bine, amestecați până când obțineți consistența dorită. Turnați glazura peste prăjitură. Când s-a răcit, presărați nucă măcinată.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp