prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Nimic nu este pierdut!” Andrei Prepeliță – declarații după seria înfrângerilor suferite de FC Argeș!

Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș, a declarat că nu are niciun target impus de conducerea clubului pentru următoarele trei meciuri. Tehnicianul alb-violeților a spus că singura condiție pe care o are este accederea în play-off, condiție pe care o are și în contract. De asemenea, Prepeliță a explicat că rezultatele slabe din ultima perioadă au venit din cauza greșelilor făcute de jucătorii FC Argeș.

„Am un target trecut în contract. Acela este accederea în playoff. Nimic, din punctul meu de vedere, nu este pierdut. Avem experiența anului trecut și eu nu am un target pentru trei meciuri. A fost o întâlnire a conducerii, dar nu mi s-a adus las cunoștință de acest mini-obiectiv. Eu am un obiectiv în care cred. Am spus-o de la început că nu va fi ușor în condițiile în care au venit atâția jucători. De asta sunt și fluctuațiile astea în evoluții și rezultate.

CITEȘTE ȘI: PREPELIȚĂ AMENINȚĂ JUCĂTORII FC ARGEȘ: „NU MAI AM CE SĂ FAC!”

Plus alt aspect care ne-a dat mult înapoi: greșelile personale pe care am pierdut puncte și nu putem să ne ascundem. Ele au fost evidente. Dacă e să analizăm ultimele cinci, șase partide, golurile primite, majoritatea au fost marcate de adversari după o greșeală mare a echipei noastre. Nu vreau să dau în cap nimănui. Atmosfera în cadrul lotului este foarte bună. Am analizat și le-am spus exact greșelile pe care le-au comis. Lucrăm în fiecare zi și eu cred că rezultatele vor veni” a declarat Andrei Prepeliță.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs