prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ninsori, ploi și vânt puternic! Avertismentul meteorologilor!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea. Întreaga țară va fi cuprinsă, treptat, de fenomene meteo severe, ninsori, ploi sau vânt puternic. Potrivit ANM până pe 11 ianuarie, ora 18:00, se așteaptă precipitații moderate cantitativ, ninsori la munte și intensificări ale vântului. În intervalul menționat, aria ploilor se va extinde treptat dinspre regiunile vestice și va cuprinde toată țara. În jumătatea sudică se vor acumula cantități de apă ce vor depăși pe arii restrânse 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp.

CITEȘTE ȘI: PRIMELE CAZURI DE DUBLĂ INFECTARE CU GRIPĂ ŞI COVID! AVERTISMENTUL MEDICILOR: „ DURERI ÎNGROZITOARE, RISC DE COMPLICAȚII!”

În zonele de munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1600 m vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură. Temporar, vântul va avea intensificări pe tot parcursul intervalului în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 45…55 km/h.

În zona montană înaltă, rafalele vor fi de 60…80 km/h cu viteze mai mari, de peste 90 km/h în noaptea de luni spre marți (09/10 ianuarie) în Carpații Meridionali, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.