prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Noi angajări la stat! Zeci de posturi scoase la concurs și salarii de 4000 euro pe lună!

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării anunță că recrutează echipa de experți pentru implementarea reformelor şi investiţiilor asumate de România în acest domeniu prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Se caută experți în gestionarea fondurilor europene, dar și specialiști cu competențe digitale avansate.

Salariile la stat pornesc de la aproximativ 18.900 lei până la 28.700 lei brut pentru ingineri de sistem sau administratori baze de date, și pot urca până la 34.000 lei brut pentru funcția de conducere. Ministerul subliniază că s-a ajuns la aceste lefuri după ce au fost consultate datele oferite de Institutul Național de Statistică, la pachet cu o comparație a salariilor pe care le primesc specialiștii care lucrează în primele 10 companii de profil din România, în funcție de profitul net înregistrat în 2020. Înscrierile se fac la sediul ministerului, dar candidații vor fi nevoiți să prezinte un dosar care trebuie să contină o serie de documente. Candidații pentru funcția de conducere și pentru cele 16 funcții de execuție pot depune dosarul pentru procesul de selecție până pe 26 aprilie, iar interviurile vor avea loc în perioada 3-5 mai.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs