prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Noul an școlar ar putea începe cu proteste masive. De ce sunt nemulțumiți profesorii?

Noul an școlar ar putea începe cu proteste masive, este anunțul sindicaliștilor din educație nemulțumiți de faptul că noua lege a salarizării nu a fost finalizată. Asta deși initial angajaților din învățământ li s-a transmis că proiectul noii legi a salarizării va fi gata pe data de 15 iulie, pentru a putea fi discutat între reprezentanții Ministerului Muncii și liderii sindicatelor din învățământ.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 2 ANI, MORT ÎN BRAȚELE MAMEI, ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT! ȘOFERUL-BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS!

Totodată sindicaliștii sunt nemulțumiți și de faptul că actul normativ trebuie să ajungă în Parlament pe data de 1 septembrie, însă se tem că nu va ajunge nici măcar la 1 octombrie.

În acest context, sindicaliștii susțin că, începerea noului an școlar ar putea fi marcată de greve și proteste masive ale profesorilor, așa cum s-a întâmplat în această primăvară, când cadrele didactice au fost în grevă generală trei săptămâni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs