prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Noutate în Pitești! Se întâmplă din 2024!

Noutate în Pitești! Se întâmplă din 2024! Piteștiul va avea, din 2024, un sistem de închiriere biciclete (bike-sharing)! „Am semnat ieri, 29.11.2023, contractul de furnizare a unui număr de 48 de biciclete (24 electrice și 24 clasice), dar și de realizare a 4 stații de închiriere biciclete.”, este mesajul transmis de primarul Cristian Gentea. 
Stațiile vor fi amplasate în 4 parcuri din municipiu: Parcul Prundu, Parcul Ștrand, Parcul „Lunca Argeșului” și Trivale – zona Grotă. Fiecare stație va avea 20 de porți, dintre care 10 pentru biciclete electrice.
Vom amplasa 4 automate de eliberare și încărcare carduri și vor exista: o infrastructură cu centru de date și o platformă de tranzacționare cu portal/ aplicație mobilă.
Furnizor este Asocierea CSV Infratech SRL (lider). Durata contractului este de 5 luni.
Obiectivul face parte din proiectul finanțat prin fonduri nerambursabile – „Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat: crearea de sisteme de închiriere biciclete (system de tip bike-sharing)”.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.