prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Nu e glumă! Vicele de la Câmpulung și-a luat consilier personal

Nu e glumă! Vicele de la Câmpulung și-a luat consilier personal. Pentru prima dată în istoria administrației publice locale, vicele are un consilier personal.

Propunerea în fața consilierilor locali a fost la începutul anului și aceștia au fost de acord. Formalitățile s-au concretizat cu data de 12 aprilie. Viceprimarul Nicolae Zaharia a anunțat pe pagina pagina sa de socializare că începând cu data de 12 aprilie a angajat un consilier personal pentru o perioadă de minim 5 luni.

,,Salariu net este de 2.600 lei, iar atribuțiile sunt legate în special de proiectul amplu “Câmpulung 2021- Capitala scrisului românesc” și de urgentarea procesului de identificare și atribuire a locurilor de parcare. (Recunosc că acest proces este unul dificil și lucrurile nu au decurs așa cum îmi doream).

Consilierul este Petruț David, absolvent cu studii de licență și master al Facultății de Drept și al Facultății de Arte. A urmat numeroase cursuri și programe postuniversitare, fiind acreditat ca manager de proiect, formator și specialist în inovare publică și strategii Smart City”, a scris viceprimarul Nicolae Zaharia pe pagina sa de socializare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs