Nuntă bombă în showbizul românesc! Cea mai râvnită actriță s-a căsătorit! Detaliul care a dat-o de gol!

La începutul verii 2023, câteva instantanee surprinse de paparazzi au provocat un adevărat freamăt în lumea showbizului românesc.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Fostul șef de la vaccinare, argeșeanul Valeriu Gheorghiță, și frumoasa actriță, Monica Bîrlădeanu, au fost surprinși recent de fotografi cu verighete pe inelare. Acest lucru ne face să ne gândim la faptul că cei doi şi-au oficializat, cumva, relaţia, posibil doar în faţa ofiţerului de stare civilă. Chiar dacă superba actriţă îşi schimbă, uneori, bijuteriile de pe degete, alegându-şi accesoriile în funcţie de ţinută, bărbatul nu renunţă la verighetă de câteva luni bune. Primele imagini cu şeful vaccinării purtând verighetă pe deget datează de pe la jumătatea lunii martie.

Singura reacție a Monicăi Bîrlădeanu referitoare la relația cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși de nenumărate ori împreună, însă niciodată nu au făcut publice detalii despre relația lor. Actrița a menționat doar că iubește un bărbat „absolut necăsătorit”. Această precizare a fost absolut necesară, având în vedere că era binecunoscut faptul că medicul era căsătorit și avea doi copii, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 13 ani, împreună cu o fostă colegă de facultate.

S-au căsătorit după 1 an de relație

Relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a început în vara anului trecut. Atunci cei doi au fost surprinși într-un jacuzzi, la un hotel din Bulgaria.

Ulterior, au apărut zvonuri cum că fostul coordonator al campaniei de vaccinare era încă împreună cu soția, dar frumoasa actriță a negat că el este însurat și a confirmat relația cu medicul.

„Dragii mei, știu că circulă știri cu informații eronate despre relația mea personală și, pentru a evita speculațiile sau întrebările, vreau să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, fără nici o obligație. Nu este vorba despre o relație secretă, dar am principiul de a nu discuta public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez!”, a scris Monica Bîrlădeanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.