prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O gașcă de tineri a furat țigări cu sacii dintr-un magazin din Câmpulung!

Peste 700 de pachete de țigări a reușit să fure un bărbat ajutat de mai mulți prieteni dintr-un magazin de cartier din Câmpulung. Din primele informații, aceștia au dezactivat alarma și sistemul de supraveghere, au intrat și s-au făcut nevăzuți cu zeci de baxuri de țigarete. Ulterior, aceștia au valorificat toată „marfa”.

Unul dintre ei a fost depistat în cursul zilei de ieri, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că are mai multe „codițe” la activ, fiind reținut în numeroase rânduri pentru furt, tulburarea liniștii publice și violență în familie, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 ore. Mai mult, bărbatul a achitat tot prejudiciul după ce a fost prins. În cursul zilei de astăzi o să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

CITEȘTE ȘI: POLIȚIA RUTIERĂ – PRĂPĂD ÎN ARGEȘ! ZECI DE PERMISE ȘI CERTIFICATE DE ÎNMATRICULARE SĂLTATE!

„În ziua de 22 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 10 spre 11 septembrie, bărbatul în cauză, împreună cu alte persoane, ar fi pătruns prin efracție într-un magazin din municipiul Câmpulung, de unde, după întreruperea funcționării sistemului de supraveghere video, și ar fi sustras țigări în valoare de aproximativ 15.000 de lei.

Pentru administrarea de probatoriu, în baza autorizării instanței, în ziua de 21 septembrie a.c. au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în Câmpulung, la locuințele unor persoane bănuite, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 31 de ani, din Câmpulung, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să vie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cursul cercetărilor, acesta a achitat valoarea prejudiciului către reprezentantul persoanei vătămate. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs