prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O nouă construcție chiar în centrul Piteștiului, la un pas de Finanțe! Află detalii!

O nouă construcție chiar în centrul Piteștiului, la un pas de Finanțe! Află detalii! O clinică medicală cu două etaje urmează să fie ridicată în centrul Piteștiului, Calea Craiovei nr. 44-46. Noua unitate medicale va fi construită de unul dintre cei mai cunoscuți investitori imobiliari din Pitești, omul de afaceri Cătălin Grosu, cel care deține și o fabrică de încălțăminte.

CITEȘTE ȘI: „NU TE VOM UITA NICIODATĂ, SUFLET MINUNAT!” STRIGĂT DE DURERE AL UNEI FAMILII DIN PITEȘTI! A MURIT LA DOAR 28 ANI!

Afaceristul a depus documentația pentru aprobarea Plan Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului „Clădire P+2E – clinică medicală, refacere împrejmuire existent, solicitare care va fi analizată joi, 4 mai, în ședința Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale din cadrul primăriei Pitești.

„Prin adresa 21619/07.04.2023, SC Catali Imobiliare ATM SRL, solicită avizul comisiei de circulație pentru întocmire Plan Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului ”Clădire P+2E – clinică medicală, refacere împrejmuire existentă”, amplasat în municipiul Pitești, Calea Craiovei nr. 44-46, conform Certificatului de urbanism nr. 324/15.03.2023. Astfel, potrivit planurilor de amplasament, se propune menținerea actualului acces auto și pietonal la teren dinspre Calea Craiovei, în lațime de 6,27 metri.”, se arată pe ordinea de zi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs