prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O nouă donație pentru animalele din adăpostul Mioveni! Află în ce constă?

Adăpostul de câini fără stăpân Mioveni a primit ieri o nouă donație constând în 8 tone de hrană uscată. Datorită acestor donații periodice, societatea din Mioveni poate investi mai mult în crearea de țarcuri mai spațioase sau în alte facilități, toate menite să îmbunătățească condițiile de trai pentru patrupedele aflate în adăpost.

„Asociația Stichting Heart 4 Botoșani Strays, care ne-a sprijinit multe ori în ultimii ani, este constant alături de noi și de animalele pe care le îngrijim. Donația a fost binevenită întrucât în perioada rece, hrana câinilor trebuie suplimentată.

s2 300x178 1

Datorită acestor donații periodice, societatea noastră poate investi mai mult în crearea de țarcuri mai spațioase sau în alte facilități, toate menite să îmbunătățească condițiile de trai pentru patrupedele aflate în adăpost, mai ales că foarte multe dintre ele își petrec aproape toată viața aici.

Dorim să le mulțumim pe această cale prietenilor noștri de la Stichting Heart 4 Botoșani Strays. Iubitorii de animale care doresc să adopte pot vizita adăpostul nostru după programul: L – V: 10.00 – 14.00, S – D: 10.00 – 12.00, în Racovița, punctul Valea Popii, (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator). Pentru informaţii şi adopţii puteţi suna la numărul de telefon: 0736.002.557.”, transmite conducerea  SEdC Mioveni SRL.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.