prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O nouă taxă pentru firmele din România! Află de când!

Toate firmele din România, inclusiv întreprinderile familiale, individuale şi PFA-urile vor plăti o taxă pentru a se înscrie în catalogul firmelor, începând de anul viitor. Camera de Comerţ si Industrie a României susţine că acest catalog al firmelor este necesar pentru promovarea firmelor şi aducerea unor oportunităţi financiare. Concret, firmele vor plăti o taxă cuprinsă între 10 şi 100 de euro.

„Vreo 348.000 de societăți în România figurează active și în funcțiune și nu depun nimic la organele fiscale și aceștia pică pe bec, cum se spune, doar printr-un control încrucișat pe care ANAF îl face la cei care depun bilanțul. Noi avem de gând ca această contribuție a firmelor, pentru că vă rog frumos să nu o numiți taxă, este o contribuție a firmelor pentru promovare. Ne autopromovăm până la urmă.”, a declarat recent președintele Camerei de Comerț, Mihai Daraban.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.