prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O nouă ţeapă în numele ANAF! Cum arată mesajele primite de români!

La mai puțin de o lună de la apariția unei păcăleli în numele ANAF, instituția avertizează asupra unor noi mesaje false emise în numele instituției. Concret, contribuabilii primesc mesaje false prin care sunt anunțați că au de plătit impozite către sistemul bugetar din România.

Instituția îi sfătuiește pe contribuabili să nu deschidă acele emailuri, iar dacă au fost deschise, să nu acceseze documentele anexate sau link-urile din conținut și să nu transmită bani către conturile menționate. ANAF precizează că a dezvoltat și pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, serviciul Spațiul Privat Virtual, pentru o comunicare securizată cu instituția.

„Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar, dacă au fost deschise, să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. Și, în niciun caz, să nu transmiteți bani către conturile menționate!”, precizează ANAF.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.