prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O repriză de senzaţie…

Argeş Muntenia a întâlnit la Sala Sporturilor „Trivale” una din cele mai bune echipe din Liga I, Naţional Rm. Vâlcea, în fapt, echipa a doua, de tineret a Oltchimului. În mod surprinzător pentru cei prezenţi la meci, handbalistele de la Argeş Muntenia conduse din teren dar şi de pe bancă de Virgina Grigore au reuşit o primă repriză excelentă şi conduceau la pauză cu patru goluri, 15 – 11!! În partea a doua însă, jucătoarele echipei gazdă n-au mai putut menţie acelaşi ritm şi au cedat pe final la aceeaşi diferenţă cu care conduceau după primele 30 de minute: patru goluri, 25 – 29.
Cine pune beţe-n roate junioarelor?
Din păcate pentru Argeş Muntenia, în ultimul timp au apărut nişte probleme care nu fac bine acestei echipe. Junioarele de la LPS Piteşti care evoluează cu dublă legitimare şi la Argeş Muntenia sunt împiedicate să mai evolueze şi la echipa de junioare întrucât conducerea de la LPS a făcut o adresă la Federaţia Română de handbal pentru anularea înţelegerii iniţiale, conform căreia junioarele puteau juca la Argeş Muntenia. „Sincer, nu înţeleg cum şi de ce s-a făcut acest demers la FRF. Această echipă a fost făcută pentru ele, pentru ca junioarele să poată creşte în valoare jucând în Liga I. Oricum, ele vor juca în continuare la echipa noastră, spre deosebire se situaţia în care s-au aflat atunci când au fost la cealaltă echipă din Piteşti”, spunea Virgina Grigore. În etapa viitoare, Argeş Muntenia va juca duminică de la ora 11.00 la Baia Mare, iar joi, 25 octombrie, va întâlni la Sala Sporturilor „Trivale” pe CSM Bistriţa. Partida va începe la ora 17.00.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.