prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Oficial! Au început lucrările la sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal din Pitești!

Una dintre cele mai problematice intersecții de la intrarea din Pitești, care de-a lungul timpului a dus la provocarea a nenumărate accidente va fi, a fost sistematizată printr-un sens giratoriu în această dimineață. Este vorba despre celebra intersecție de la Târgul Săptămânal care face legătura între Pitești și Albota-spre Slatina, Craiova, pe de o parte, și Bradu – Ștefan cel Mare, pe de altă parte și Strada Primăverii.

Încă de la primele ore ale dimineții, angajații ADP au montat balizele sensului giratoriu provizoriu, urmând ca în următoarea perioadă să înceapă și lucrările propriu zise.

Vă reamintim că în bugetul municipiului Pitești au fost alocați 848.000 lei pentru proiectarea și execuția noului sens giratoriu. Confluența dintre cele trei drumuri a fost greu de sistematizat din cauză că cele trei artere care se intersectează aparțin unor administrații diferite, cu bugete diferite, fiind nevoie de mai multe hotărâri ale consiiilor locale din Pitești, Bradu și a Consiliului Județean Argeș.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti-Arges

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs