prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Oficial! Bază națională de atletism în Pitești! Investiție de 9 milioane euro!

O nouă bază sportivă națioală de atletism se va construi în spatele viitorului Stadion „Nicolae Dobrin”, potrivit unui proiect care a fost adoptat de către Consiliului Local Pitești în urmă cu puțin timp. După dărâmarea arenei din Trivale, și implicit a pistei de atletism, administrația locală dorește să construiască o nouă bază sportivă pentru competițiile sportive locale și naționale.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

Astfel, potrivit proiectului, „se dorește realizarea unui stadion de atletism în cadrul complexului sportiv „Nicolae Dobrin” care să înlocuiască și să îmbunătățească actualele facilități din cadrul stadionului existent”. De asemenea, viitorul stadion va fi certificat IAAF – Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism – categoria II pentru alinierea la standardele pentru organizarea competițiilor.

Viitoarea bază sportivă va avea o capacitate de 1350 locuri și va fi construită pe o suprafață de 6290 mp. Valoarea estimată, conform devizului general, este de 44.321.716 lei, iar finanțarea noii baze sportive se va realiza de la bugetul de stat. Durata estimată a execuției obiectivului este de 36 luni, dintre care șapte pentru proiectare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs