prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

OFICIAL! Ce transmite poliția în cazul profesorului de sport care a agresat o elevă!

OFICIAL! Ce transmite poliția în cazul profesorului de sport care a agresat o elevă!

În ziua de 8 iunie a.c., în urma unei sesizări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală asupra unui minor, în cauză fiind desfășurate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

CITEȘTE ȘI: „LEGEA BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI!  DRUMURILE DIN ROMÂNIA, ÎMPÂNZITE DE RADARE. AFLĂ UNDE!

În acest context, precizăm că activitățile de prindere în flagrant sunt realizate, în mod curent, de către organele de cercetare penală, prin structuri specializate, și au un grad de complexitate mult mai ridicat față de aspectele aparente, pentru a putea îndeplini cerințele de obiectivitate specifice desfășurării procesului penal.

În referire la faptele ce fac obiectul materialului de presă, cercetările sunt continuate, pentru administrarea de probatoriu și luarea măsurilor legale în consecință.

Legat de oportunitatea utilizării unui material ce face obiectul unui articol de presă ca material probator, se impune a fi menționat că sarcina probei în procesul penal implică elemente suplimentare, dar și o demarcare precisă.

Din ansamblul probelor administrate trebuie să rezulte, dincolo de dubiul rezonabil, săvârșirea unei fapte stabilită prin lege ca infracțiune, de către o persoană-subiect al unei infracțiuni, ajungând astfel la efectul răspunderii conform pedepsei stabilite prin lege pentru acea infracțiune.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs