Oficial! Cum s-a petrecut accidentul cu patru victime de la Valea Mare Pravăț?

În cursul zilei de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 73, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, a avut loc un accident în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț pentru asigurarea primelor măsuri, iar cercetările au fost efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii rutieri câmpulungeni, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, circulând din direcția Brașov către Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier, format din autocamion și remorcă, condus de un bărbat de 28 de ani, din Coșești, care circula în fața sa, în aceeași direcție.

În urma evenimentului au suferit leziuni cei patru ocupanți ai autoturismului, respectiv conducătorul auto de 26 de ani, precum și pasagerii, respectiv o tânără de 19 ani, o femeie de 47 de ani și un minor de 17 ani, toți din Dragoslavele.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto a rezultat că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.