prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Oficial! Lista școlilor din Argeș incluse în Programul „Masă caldă”!

Oficial – lista școlilor din Argeș incluse în Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat:
– Școala Gimnazială Albeștii de Argeș
– Școala Gimnazială nr.1 Hîrtiești
– Școala Gimnazială nr.1 Micești
– Școala Gimnazială I.C. Lăzărescu Țițești
– Școala Gimnazială nr.1 Bughea de Sus
– Școala Gimnazială nr.1 Valea Mare Pravăț.

Vor fi, în total, 2737 de beneficiari, cei mai mulți dintre ei, la Micești- 730.

CITEȘTE ȘI: UN AFACERIST CUNOSCUT ÎȘI FACE CLINICĂ MEDICALĂ LÂNGĂ FINANȚE ARGEȘ! CINE ESTE ACESTA?

A fost adoptată Hotărârea de Guvern care include lista tuturor unităților de învățământ din România incluse în acest program și faptul că sursa de finanțare va fi Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.
Toți elevii au drepturi egale în ceea ce privește accesul la educație. Din păcate, este o realitate a zilelor noastre faptul că, pentru unii dintre copii, familia nu poate asigura un pachet zilnic cu mâncare pentru perioada în care elevul este la școală. Programul acesta vine să remedieze situația și să limiteze astfel riscul de eșec școlar. Aportul Programului, în zonele unde a fost deja aplicat, este vizibil pentru că s-a văzut o îmbunătățire considerabilă a frecvenței elevilor la cursuri.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.