prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Oficial! O nouă intersecție semaforizată în Pitești! Află unde!

Se fac noi pași pentru construirea noului Kaufland pe terenul fostei autobaze din cartierul Prundu, potrivit unui proiect care a fost votat în ședința din această lună a Consiliului Local Pitești. Aleșii locali vor vota pentru semnarea unui protocol de colaborare, prin care colosul comercial va construi o intersecție semaforizată între Bulevardul Petrochimiștilor și strada Horia, Cloșca și Crișan, dar și lărgirea Aleii Petru Poni. De asemenea, după finalizarea lucrărilor, intersecția semaforizată va fi cedată gratuit Municipiului Pitești.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

„Am inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare între Municipiul Pitești și Kaufland România Societate în Comandită în calitate de investitor al proiectului „Construire Hipermarket cu regim de înălțime parter înalt, amplasare container reciclare imbiss, post trafo, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, stație de încărcare vehicule electrice, amenajări exterioare în incintă (rampă andocare, platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare, padocuri cărucioare), împrejmuire, totem și elemente de semnalistică publicitară, accese rutiere și pietonale, acorduri la drumuri publice și organizare de șantier”.

Obiectul de colaborare îl constituie acordarea unui mandat pentru realizarea, pe niște terenuri, proprietatea Municipiului Pitești, de către investitor, pe cheltuiala sa, a lucrărilor de amenajarea unei intersecții semaforizate, bulevardul Petrochimiștilor cu strada Horia, Cloșca și Crișan, lărgirea aleea Petru Poni și branșamente utilități.

După realizarea lucrărilor de construire, pe cheltuiala exclusivă a Kaufland România Societate în Comandită, acestea vor fi cedate cu titlul gratuit Municipiului Pitești, conform prevederilor protocolului” se arată în proiectul care a fost votat în urmă cu puțin timp.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.