prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Oficial! Se redeschide cea mai mare fabrică din România! Compania românească care a investit!

Cea mai mare fabrică din România va fi redeschisă după ce Hidroelectrica a cumpărat toate acțiune, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Este vorba despre Uzina Constructoare de Mașini Reșița, care î perioada umătoare va fi adusă la standarde moderne și, ulterior, va începe producția.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

„Știu că, de la Revoluție încoace, românii au văzut cum multe combinate, multe uzine cu tradiție ale industriei grele românești sunt dezmembrate și vândute la fier vechi sau intră în insolvență, aşa cum s-a întâmplat şi cu Uzina Constructoare de Maşini Reşiţa” a declarat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Acum, UCM Reșița intră într-o nouă etapă de dezvoltare prin preluarea de către Construcții Mașini Hidroenergetice, o societate deținută în proporție de 100% de Hidroelectrica SA, cel mai mare producător de energie verde din România.

„Astfel, UCM Reșița a intrat acum într-o nouă etapă prin preluarea de către Construcţii Maşini Hidroenergetice, societate deținută în proporție de 100% de o altă perlă a economiei românești, Hidroelectrica SA” a adăugat Marcel Ciolacu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.