Omul – poveste descoperit pe șantierul Autostrăzii Pitești – Sibiu. Are 71 de ani și opt copii

Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, vine cu un exemplu fantastic, al unui om-poveste de pe șantierul Autostrăzii Pitești – Sibiu A1.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

În contextul în care nu foarte mulți tineri se grăbesc să își găsească un loc de muncă, persoanele de vârsta a treia încă uimesc prin zelul de care dau dovadă atunci când este vorba de a face ceva după ce ies la pensie.

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, a ținut să ne prezinte un om – poveste, șeful unei echipe de dulgheri de pe un tronson al Autostrăzii Pitești-Sibiu. Pavel Turcin are 71 de ani și este tatăl a opt copii.

„El este Turcin Pavel, are 71 ani, este șeful unei echipe de dulgheri, unul dintre cei mai buni meseriași din șantierul Secțiunii 5: Curtea de Argeș – Pitești a Autostrăzii Sibiu – Pitești #A1 și tatăl a 8 copii. Vreau să îi mulțumesc lui și, prin intermediul lui, tuturor celor care trudesc zi de zi pe șantierele patriei, inclusiv pentru ieri, când de Ziua Muncii, pe multe dintre șantiere s-a lucrat.”, a scris Scrioșteanu.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp
Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.