Orban: „Inteligența românească, creativitatea românească și cea franceză ne pot oferi șansa de a produce ventilatoare în România”

Primul ventialtor pentru persoanele aflate în stare critică ar putea fi produs în Argeș! Premierul Ludovic Orban a anunțat că a discutat, în cadrul întâlnirii de la Uzina Dacia, despre posibilitatea ca în următoarea perioadă să se producă în Argeș ventilatoare pentru secțiile ATI din spitalele din România.

Distribuie prietenilor

„Ne-au fost prezentate două proiecte de ventialtoare. Unul poate fi introdus în fabricație, bineînțeles, după omolagre, care este realizat în Franța, și un ventilator care este realizat de Electro Argeș, cu colaborarea Universității și colaborarea Dacia. Inteligența românească, creativitatea românească și cea franceze ne poate oferi șansa de a produce ventilatoare în România. Astfel, nu vom mai fi în situația în care am fost puși, și anume cea de a nu a mai fi puși să nu avem de unde achiziționa ventilatoare, chiar și atunci când am avut contracte semnate” a anunțat Orban.