prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Oroare! Un travestit de 53 ani a agresat sexual timp de 27 de ore o copilă de doar 11 ani!

Oroare! Un travestit de 53 ani a agresat sexual timp de 27 de ore o copilă de doar 11 ani!

O copilă de doar 11 ani a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost răpită de un individ de 53 ani, deghizat în femeie, și abuzată zeci de ore. Concret, fetița se întorcea de la școală, moment în care a fost abordată de bărbatul deghizat, oferindu-se să o ducă cu mașina acasă.

CITEȘTE ȘI: PERFORMANȚĂ! PRIMARUL VELCEA A FĂCUT UN LOC DE JOACĂ LA PREȚ DE TREI LA ȘTEFĂNEȘTI!

Numai că, fata a fost dusă în casa individului de 53 de ani, unde a fost abuzată sexual timp de 27 de ore. Ulterior, fetița a fost aruncată în stradă. Cu ultimele puteri, a reușit să ajungă acasă unde le-a povestit totul părinților.

Pedofilul a fost acum condamnat la 20 de ani de închisoare fiind condamnat pentru răpire, agresiune sexuală, vizualizarea de materiale pornografice în prezența unui copil cu vârsta până în 13 ani și pentru posesia a 242 de imagini indecente cu minori. Incidentul șocant s-a petrecut în Scoţia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.