prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pădurea de la Mihăești sau locul fatidic pentru conducătorii auto!

Pădurea de la Mihăești sau locul fatidic pentru conducătorii auto! Pe raza comunei muscelene Mihăeşti, în zona hanului de la pădurea din comună au loc zeci de accidente într-un an de zile.

“În această zonă au fost mai multe accidente rutiere urâte. Eu stau aici în zonă şi am văzut şi mortale şi cu victime încarcerate, am senzaţia că este şi un loc care e predestinate acestor nenorociri. Nu înţeleg altfel cum să se buşească ăştia aşa aici. E şi asfaltul bun, e zona de te face să mai şi calci acceleraţia, poate mai sunt şi mulţi care abia conduc, cauzele sunt multiple, însă rezultatele sunt tragic de cele mai multe ori”, spune un localnic.

Astăzi la orele prânzului s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme și s-a soldat cu 2 victime. A fost vorba de o femeie cu atac de panică și un bărbat de 54 de ani, care a suferit mai multe traumatisme, acesta fiind transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite de către paramedicii SMURD.

Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism şi efectua activităti în regim de taxi pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în localitatea Mihăești, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers spre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, din Câmpulung, care se afla în depășirea regulamentară a acestuia.

În urma evenimentului, conducătorul primului autoturism, taximetristul, a fost rănit ușor și transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.