Paraschiv Simăn, singurul veteran din Muscel în viață la 102 ani!

35

Paraschiv Simăn, singurul veteran din Muscel în viață la 102 ani! Luni, 5 octombrie s-a oprit timpul în loc pentru a scrie o istorie vie, acasă la veteranul Paraschiv Simăn, când și-a sărbătorit ziua de naștere împlinind 102 ani.

Cu această ocazie, Primăria Lereşti Muscel, prin primarul Marian Toader şi viceprimarul Adriana Cicu, alături de Căpitan Cârstea Marius – Ofiţer de Stat Major în Biroul de Informare Recrutare şi Plutonierul Adjutant principal Ion Florian Dragoş – Subofiţer de Stat Major în Biroul de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Argeş au ţinut să îl sărbătorească pe veteranul Simăn aşa cum se cuvine unui erou.

Cadrele militare de la Centrul Militar Judeţean, în colaborare cu Direcţia Calităţii Vieţii Personalului i-au oferit lui Paraschiv Simăn mai multe cadouri demne de un veteran.

De altfel, primarul Marian Toader, împreună cu viceprimarul Adriana Cicu i-au oferit un tort și un mic sprijin material dragului veteran de război.

Pentru noi, ce de astăzi, care slujim țara sub flamura Drapelului tricolor, acest om prin faptele sale, este și va rămâne, un exemplu demn de urmat și ne obligă și mai mult să răspundem prezent atunci când datoria ne-o cere. La mulţi ani, făuritorule de istorie! Armata Română este mândră că te are!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here