Parlamentari argeșeni, activitate ZERO în primele luni de mandat

103
parlament ro

După ce au alergat în tot județul și au pus la muncă primarii argeșeni, doi parlamentari PSD Argeș au reușit „performanța” de a de a lua cuvântul în plenul celor două camere parlamentare doar la depunerea jurământului din luna decembrie. Este vorba de senatorul Cristina Stocheci și deputatul Cătălin Rădulescu, cunoscut drept „deputatul mitralieră”.

Cristina Stocheci, primul mandat – primul eșec

Nu este un lucru nou ca parlamentarii de Argeș să se ducă în Parlament pentru a mânca o ciorbă de burtă la prețuri infime și după să își facă „somnul” de frumusețe în plen. Bineînțeles, asta dacă mai ajung la dezbateri. Senatoarea Cristina Stocheci este la primul mandat de parlamentar, dar și așa, avântul este unul foarte mic. Social democrata a semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea fostului premier Sorin Grindeanu, a făcut două interpelări de abia în luna iunie către Ministerul Mediului și Ministerul Transporturilor și a adresat două întrebări la alte două ministere în luna mai. Cât despre luări de cuvânt în plen… doar jurământul. Dar, cine știe? Poate funcția de secretar al grupului PSD din Senat îi mănâncă atât de mult timp încât a reușit să ajungă o singură dată la conferințele de la partid și nu a avut timp să se implice….

Cătălin Rădulescu, suspendatul tăcut

catalin radulescu 00 inquam photos octav ganea„Deputatul Mitralieră” sau pe numele său Cătălin Rădulescu pare să se fi săturat de meseria de deputat. Social democratul a reușit în mandatul anterior să se facă remarcat ca unul dintre cei mai vocali demnitari, dar de când a depus jurământul pare să fi intrat într-o lume paralelă și a lăsat muncă pe cârca altor deputați. Mai mult, în ultimele șase luni, Rădulescu a reușit performanța doar să depună jurământul și… să amenințe că iese cu mitraliera în stradă și să tragă. Din câte se pare, deputatul a ales să își petreacă timpul mai mult pe Facebook distribuind diferite știri după anumite site-uri de alternative news sau… poate caută o nouă aventură pe aceiași rețea de socializare. Mai mult, demnitarul nu a mai fost văzut de ceva vreme prin Argeș, în afară de momentele în care trăgea de primarii din Argeș să îl susțină pe Grindeanu. Până una, alta deputații și senatoii se relaxează în vacanță și, cine știe, poate vin cu chef de muncă și recuperează timpul pierdut!