Pasager din căruță băgat în spital de un șofer neglijent!

10

Pasager din căruță băgat în spital de un șofer neglijent! Un băieţel de 9 ani din Berevoeşti a ajuns la UPU Câmpulung după ce a fost victima unui accident rutier.

Constantin F. I. se afla în căruţă cu tatăl său şi cu bunicii. Toţi fuseseră să vadă de unde pot cumpăra fân pentru animale, necesar în perioada rece.

Pe drumul spre casă, tatăl băiatului  a auzit o frână puternică în spatele căruţei. Era un autoturism care, aşa după cum spune omul, rula cu viteză şi se pare că nu a mai putut opri: „Am auzit cum frânează în spate. Am observat o maşină care părea scăpată de sub control. Ne-a izbit şi din impact pe băiat l-a aruncat cât acolo. A fost puternică izbitura, căruţa s-a distrus, dar şi caii sunt răniţi. Nu ştiu cât de rău, sau dacă mai trăiesc, pentru că eu am plecat cu băiatul la spital. Au venit cei de la SMURD şi ne-au adus aici. Nu ştiu ce s-a mai întâmplat acolo… Băiatul are piciorul stâng rupt şi la faţă e lovit”, spune tatăl lui Fabian.

Băiatul a fost preluat de medicii de la spitalul din Câmpulung şi i-au fost acordate îngrijiri medicale. Starea micuţului este bună.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung care au demarat cercetările în acest caz urmând să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.