prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pasionat de biciclete, le-a luat și pe ale altora!

Un tânăr de 29 ani din Costești a făcut o reală pasiune pentru biciclete, dar nu pentru ale lui, ci pentru ale altora! Timp de două nopți, hoțul a văzut două persoane care se întoarceau acasă cu bicicletele, iar în timpul nopții a forțat ușile de la intrările în bloc și a plecat cu acestea. Păgubiții au făcut plângere în momentul înc are au observat că au rămas fără mijlocul de transport alternativ, iar în cursul zilei de ieri bărbatul a fost depistat și reținut pentru 24 ore de oamenii leii, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 21 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut un bărbat de 29 de ani, cu antecedente penale.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A DECIS! CÂND VA FI PUS CRISTIAN CIOACĂ ÎN LIBERTATE!

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 19 spre 20 februarie a.c., cel în cauză ar fi sustras o bicicletă de pe scara unui bloc din Costești. De asemenea, din cercetări, s-a stabilit că cel în cauză ar fi sustras și o altă bicicletă de pe scara unui bloc din Costești, în noaptea de 09 spre 10 iunie 2022. Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 1.700 de lei, a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate.

În ziua de 21 februarie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale” transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.