prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pasiunea i-a adus sfârșitul! În locuință, oamenii legii au „înghețat”! Ce au găsit în balconul victimei?

Un caz mai puțin obișnuit a uimit întreaga țară. Un tânăr a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, iar pe corpul său au fost descoperite mai multe răni. Este incredibil ce au găsit polițiștii în locuința victimei!

CITEȘTE ȘI: DECIZIE RADICALĂ PENTRU CEI CARE STAU LA BLOC! ANUNȚUL A FOST FĂCUT ACUM!

Tânărul ţinea în captivitate, într-un acvariu din balcon, vipere cu corn, balauri dobrogeni şi un piton. Bărbatul locuia de ani buni cu bunica lui, invalidă, dar femeia susţine că nu ştia ce pericol are în casă.

Gheorghe Cicoan – procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți: „Pe corpul victimei au fost descoperite leziuni autoprovocate produse cu corp tăietor și înțepătură de ac de seringă, precum și mici puncte cu crustă, înțepături care pot fi atât de origine dermatologică, de la înțepături de insecte sau de la înțepături de reptile. Victima locuia împreună cu bunica sa, care susține că în trecut bărbatul ar fi fost mușcat de mai multe ori de șerpii pe care îi creștea. La fel s-ar fi întâmpplat și acum.”

Sanda Pescalu – bunica victimei: „A fost mușcat de n ori, de vreo 5 ori știu eu. A încercat să se salveze, de aia și-a pus garoul.”

Echipe mixte de polițiști, biologi și specialiști ai Gărzii de Mediu s-au deplasat la locuința tânărului pentru a ridica reptilele. Acestea vor ajunge în grija unui ONG.

Oana Vasiliu, medic veterinar: „Animalele în cauză sunt animale din specii protejate. Au fost capturate din natură și ne aflăm aici pentru a le putea prelua, evalua, ținute într-o perioadă de carantină și ulterior ne dorim să le eliberăm în zona de provenineță.”

Şi-ar fi injectat singur venin ca să devină imun la muşcături

Potrivit unor surse din anchetă, individul şi-ar fi injectat în trecut venin, sperând că va deveni imun la muşcăturile reptilelor. Mai mult, vecinii se plâng că şerpii ar fi scăpat uneori din apartament.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, urmând a fi stabilită cauza exactă a decesului. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs