prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pe fondul oboselii, într-o curbă periculoasă la stânga a ieșit în decor!

Pe fondul oboselii, într-o curbă periculoasă la stânga a ieșit în decor! Evenimentul rutier s-a produs la Lunca Corbului, Mîrghia. Prin apelul la 112 au intervenit pompierii de la Secția din Costești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulantă SMURD de prim ajutor și polițiștii. Victima care a suferit un traumatism cranio-cerebral și acuza dureri costale a fost preluată de către echipajul SMURD, a primit îngrijiri medicale și transportată la spital.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din comuna Optași Măgura, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Pitești către Slatina, pe fondul oboselii, într-o curbă periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în lăstărișul de pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma evenimentului, un bărbat de 25 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs