Pe ultima sută de metri, au explodat preţurile în piaţa din Câmpulung!

6

Pe ultima sută de metri, au explodat preţurile la verdeţuri în piaţa din Câmpulung! Asta pentru că în supermarketuri sunt cozi umane care necesită să pierzi o zi întreagă, iar mai mult decât atât rafturile cu verdeţuri au fost golite.

Câmpulungenii care vor produse Eco, dau mai bine o fugă în piaţa centrală din Câmpulung. În această dimineaţă au avut parte de preţuri de i-a luat ameţeala. O legătură de ceapă a ajuns la 5 lei. S-a triplat şi preţul la legăturile de pătrunjel şi mărar, au ajuns la 3 lei bucata. Cu toate astea, câmpulungenii s-au înghesuit printre tarabe.

Nu mai vorbim de ridichi care sunt aproape 10 lei legătura, salata verde 5 lei bucata. Nu a apărut leurda, nici urzicile, datorită vremii schimbătoare.  Concurenţa e mare, aşa că promovarea e importantă. Comercianţii spun că au făcut în ultimele zile cea mai mare vânzare de când sunt ei negustori, şi nu se aşteptau la acest lucru…

Până la sfârşitul lunii, trufandalele s-ar putea scumpi şi mai mult. Vremea schimbătoare a afectat culturile, aşa că şi producţia va fi mai slabă decât se aşteptau agricultorii.