Pentru că a cerut un avort, s-a recompensat la bătrânețe cu o donație!

3

Pentru că a cerut un avort, s-a recompensat la bătrânețe cu o donație! Mai rar așa ceva! Un bătrân în vârstă de 72 de ani, din Aninoasa, a surprins pe toată lumea.

Bărbatul și-a donat toți banii agonisiți unui spital din Câmpulung, pentru incubatoare de bebeluşi. Este vorba de cel puțin 10 mii de euro.

Ion Cârstoiu a muncit o viaţă întreagă, ca şofer, și a pus lună de lună, pentru zile negre, o parte din leafa primită. A reuşit să strângă, astfel, o mică avere. „Mie, drept să vă spun, am pensia asta micuţă. Îmi ajunge și am considerat că banii ăștia, dacă eu nu îi mai pot folosi, să îi folosească pentru sănătatea oamenilor”, a spus bărbatul.

Gestul bătrânului are și o explicație. Măcinat de gândul că în tinereţe a renunţat la copilul pe care urma să îl aibă cu iubita lui de la acea vreme, acesta şi-a donat agoniseala de-o viaţă spitalului Municipal din Câmpulung. „Este felul lui de a repara greşeala trecutului. I-am zis „dă-l afară”. Am făcut rău și datorită acestui fapt am zis să iau incubator pentru copiii nou născuți pentru a veni la viață. Am fost satisfăcut, am plecat așa cu o inimă împlinită”,  a declarat Ion Cârstoiu, potrivit Observator.tv.