PERICOL DE EXPLOZIE ÎN MUSCEL – conducte de gaze fisurate!

DISTRIBUIȚI

A fost alertă ISU în Muscel! Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung  au intervenit la trei cazuri diferite, toate care riscau în pericol un cartier, o comună sau un bloc.

A fost miros de gaze într-un bloc din Câmpulung! Locuitorii unui bloc din orașul de la poalele Mateiașului au intrat în panică și au sunat la 112, reclamând că se simte miros puternic de gaz, probabil de la o conducta fisurată.

Un echipaj de urgență de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, pe strada Carpați, bloc P1, acolo unde a fost sesizat miros de gaze.

S-au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor, până la remedierea problemei de către compania de gaze.

PERICOL DE EXPLOZIE – O mașină a rupt o conductă de gaze la Mihăești!

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD  de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Mihăești, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la o conductă de gaze fisurată, în urma unui accident rutier.

Nu au existat victime.

Un incendiu izbucnit la un cablu electric subteran era să paralizeze un cartier întreg! S-a întâmplat în Câmpulung, pe strada Emil Gârleanu.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Cablul subteran a luat foc în urma unui scurtcircuit. Poliția locală a blocat strada la ambele capete. Și fumul înecăcios, degajat în cantități mari, i-a pus la grea încercare pe cei aflați în zonă.