Pericol maxim în Câmpulung, primărița Elena Lăsconi a recunoscut!

Pericol maxim în Câmpulung, primărița Elena Lăsconi a recunoscut! Primărița Elena Lăsconi a susținut o conferință de presă, la 5 luni după ce a depus jurământul. Nu a fost una oarecare ci cu multe dezvăluiri.

Înainte de a face un raport de activitate cu ce a făcut în 152 de zile a vorbit despre deșeurile de pe fosta platformă ARO.

,,Deșeurile de pe platforma ARO, pe mine mă interesează pentru că este o bombă cu ceas. În momentul de față am fost de mai multe ori pe platformă, am văzut cum sunt depozitate, nimeni nu știe exact ce există în acele butoaie ruginite fără capace și ce ar putea să se întâmple dacă aceste deșeuri intră in contact unele cu altele. A fost prioritatea zero, deși nu ține de primărie. Am făcut sute de hârtii pe care le-am trimis instituțiilor abilitate.

Am luat legătura cu toți generatorii de deșeuri cu fiecare în parte, după care am făcut o ședință în plus cu reprezentanți de la Garda de Mediu, Agenția de Protecția Mediului și cu secretarul de stat, Pop de la minister.

Am credința că până la sfârșitul anului vom scăpa de ele. Am făcut foarte multe demersuri, nu pot să le spun pe unele, este greu, complicat din punct de vedere juridic. Există reticiență de la oameni care au plătit o dată să fie neutralizate deșeurile și care nu mai pot/doresc să mai plătească încă o dată. Mulți dintre ei au venit și nu mai reușesc să le identifice pentru că nu mai au etichete”, a declarat primarul Elena Lăsconi.

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.