Peste 500 de muncitori și 270 utilaje pe cea mai așteptată Autostradă din România! În toamnă va fi gata!

Peste 500 de muncitori și 270 utilaje pe cea mai așteptată Autostradă din România! În toamnă va fi gata!

Vești extraordinare pentru milioane de șoferi! Unul dintre cele mai așteptate proiecte din România, nodul rutier peste autostrada A1 de lângă Ciorogârla, este aproape de finalizare. Zilele trecute constructorii de la Aktor România, parte a Grupului Intrakat, au finalizat montarea tuturor celor șase grinzi metalice care formează secțiunea centrală a viitorului nod rutier peste autostrada A1 de lângă Ciorogârla. Acest pasaj se construiește pe lotul 3 al Autostrăzii A0 București Sud.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! TRAFIC ÎNCHIS PE AUTOSTRADA SOARELUI TIMP DE 2 ZILE! AFLĂ ÎN CE PERIOADĂ!

Următoarea operațiune este sudarea grinzilor și a structurii. Pentru această operațiune, traficul rutier a fost deviat pe Autostrada A 1 București – Pitești la km. 18 pe bretelele laterale construite chiar pe marginea Autostrăzii A1, după cum a anunțat vineri CNAIR. Restricțiile de circulație sunt planificate să fie ridicate pe 26 aprilie.

Totodată, Aktor lucrează la toate cele 11 structuri, poduri și overpass-uri, montează grinzile metalice și la pasajul CFR, execută ultimele lucrări pentru terasamente, așterne stratul de BSC. Constructorul a început și lucrările de asfaltare.

Peste 500 de muncitori și ingineri de toate specializările, cu aproximativ 270 de utilaje lucrează non-stop, astfel încât, în augist șoferii să poată conduce pe o autostradă ce va ocoli traficul sufocant din Capitală. Mai concret, vom avea autostrada direct din Pitești la Constanța.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.