prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Piteșteni treziți de Ro-Alert! Mesajul a fost trimis după miezul nopții!

S-a dat alarma în Pitești, în cursul nopții, după ce un urs ar fi fost văzut în oraș. Autoritățile au convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TRANSPORTUL METROPOLITAN SE EXTINDE ÎN TREI LOCALITĂȚI DE LÂNGĂ PITEȘTI!

Autorităţile din Piteşti sunt în alertă şi au convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență  după ce un urs a fost observat în oraş. Mesajul a fost primit de mai mulți piteșteni, după miezul nopții. Mesajul Ro-Alert avertiza locuitorii să se ferească şi să nu iasă din case.

Ro Alert 300x257 1

Animalul sălbatic a fost căutat pe timpul nopţii de pompieri, polițiști și jandarmi cu camere cu termoviziune.

Nu a fost identificat până în prezent, în continuare patrule sunt pe stradă, dar ceea ce cred eu că este extrem, extrem de important pentru locuitorii municipiului Piteşti este să nu intre în panică. În situaţia în care-l văd să nu se apropie de el  să facă poze, ci să sune de îndată la 112”, spune prefectul judeţului Argeş.

Autoritățile cred că este posibil ca ursul să fi venit dintr-o comună învecinată și să nu mai fi reușit să se întoarcă în zona împădurită.

În ultimele săptămâni, în mai multe rânduri a fost semnalată prezenţa unor urşi în zona unor localităţi din România.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs