prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Atentat cu bombă, în parcarea unui Centru Comercial! Plan Roșu de intervenție!

Pitești: Atentat cu bombă, în parcarea unui Centru Comercial! Plan roșu de intervenție! Astăzi, începând cu ora 10.00, va avea loc exercițiu organizat în localitatea Bradu de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență căpitan Puică Nicolae al județului Argeș, alături de celelalte instituții cu rol de intervenție în situații de urgență.

CITEȘTE ȘI: ACUM! A LOVIT VIOLENT UN GARD ȘI A DĂRÂMAT UN STÂLP DE BETON! ACCIDENT GRAV LA MICEȘTI!

Dinamica situațiilor tactice va începe cu un incendiu de vegetație cu degajare mare de fum care afectează traficul de pe strada Drumul 23 și va conduce la un accident rutier cu victime multiple în care sunt implicate un microbuz și un ansamblu de transport GPL.

Acest scenariu va determina activarea Planului Roșu la nivelul județului și suplimentarea intervenției cu forțele și mijloacele necesare. Cele două situații principale vor avea în planurile secundare descoperirea unui proiectil în zona de manifestare a incendiului și o sesizare de atentat cu bombă, într-o parcare din incinta unui centru comercial aflat în apropiere.

Se va testa modul de intervenție și nivelul de comunicare între participanții la acest exercițiu. Activitățile de acest gen sunt esențiale pentru a eficientiza modul de acțiune, dar și de comunicare în cazul unor situații reale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs