prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. Big Brother – funcțional non stop! Ce zone vor fi monitorizate?

Patru parcări mari din zona centrală și 38 de intersecții din Pitești vor fi monitorizate non stop, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul Cristian Gentea. În această dimineață a fost montat panoul digital pentru monitorizare video, iar dispecerul va putea urmări în timp real tot ce se întâmplă în zonele unde au fost montate camere video.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! AMBULANȚĂ ÎN MISIUNE – RĂSTURNATĂ ÎN ACCIDENT! DOUĂ PERSOANE TRANSPORTATE DE URGENȚĂ LA SPITAL!

„Încă un pas spre finalizarea proiectului de management integrat al traficului din Pitești: a fost montat panoul digital pentru monitorizarea video! 38 de intersecții și 4 parcări – Finanțe, Teatrul „Alexandru Davila”, Muntenia și parcarea supraterană din Maior Șonțu – intră curând în monitorizare permanentă! Echipamentele de fibră optică sunt montate în teren, iar dispeceratul, prin servere, va prelua informația! Pe ecran vor fi partajate 48 de secvențe, softul permițând, în funcție de necesități, focusarea pe zonele cu incidente. Non stop va exista monitorizare în timp real și înregistrarea imaginilor!” a anunțat primarul Gentea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs