prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Femeie hărțuită și urmărită aproape un an! Ce urmărea agresorul?

Pitești: Femeie hărțuită și urmărită aproape un an! Ce urmărea agresorul? În ziua de 27 iulie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de hărțuire, conform art 208 din Codul Penal.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. VIDEO INCREDIBIL! ÎN MIEZ DE NOAPTE ARUNCAU CU OUĂ ÎN MAȘINI! ȘAPTE TINERI – AMENDAȚI!

Polițiștii au identificat persoana bănuită, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Pitești, fără o legătură de prietenie cu persoana vătămată, din cercetări rezultând că, în perioada octombrie 2022 – 30 iunie 2023, în repetate rânduri și fără un interes legitim, bărbatul în cauză ar fi urmărit mai multe locuri frecventate de persoana vătămată, respectiv locul de muncă, locul în care îşi parchează autoturismul şi locul în care face cumpărături, împrejurare în care ar fi scris de cuvinte obscene pe autoturism şi înţepat o anvelopă, cauzându-i astfel o stare de temere.

În ziua de 18 iulie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, având stabilite, alături de alte obligații, și aceea de a nu lua legătura cu persoana vătămată direct sau prin intepuși, precum și de a nu se apropia la mai puțin de 100 de metri de aceasta. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs