Pitești! O mașină de poliție implicată într-un accident! Cine este vinovat?

Pitești! O mașină de poliție implicată într-un accident!

La data de 04 aprilie, în jurul orei 12:30, la intersecția străzii Tache Ionecu cu strada Garoafelor, din municipiul Pitești, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI DESPRE SECȚIUNEA PITEȘTI-CURTEA DE ARGEȘ A A1! TOȚI ȘOFERII TREBUIE SĂ ȘTIE!

Din primele verificări s-a stabilit că, o femeie de 54 de ani, care conducea un autoturism pe strada Tache Ionescu din Pitești, nu ar fi respectat semnificația indicatoarelor rutiere și nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, care se deplasa, regulamentar, pe strada Garoafelor. Ulterior, autospeciala de poliție a fost proiectată într-un alt autoturism, parcat regulamentar.

Niciun conducător auto nu consumase băuturi alcoolice. Din fericire, în urma acestui eveniment, nicio persoană nu a suferit leziuni, evenimentul rutier urmând a fi protocolat de polițiștii Biroului Rutier Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.