prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. Parcare de neam prost lângă Ștrand! Traficul – dat peste cap!

O bandă de circulație este blocată încă de ieri după ce un șofer și-a parcat autoturismul după cum a avut chef. Imaginea a fost postată pe unul dintre cele mai mari grupuri de Facebook dedicate traficului piteștean, Info Trafic Pitesti, prin care s-a atras atenția că circulația este îngreunată de parcarea de neam prost a șoferului. De asemenea, se pare că acesta a fost și „premiat” în această dimineață de către Poliția Locală Pitești cu 500 lei pentru gafa comisă.

CITEȘTE ȘI: A AJUNS CU MAȘINA ÎN RÂPĂ! ACCIDENT GRAV LÂNGĂ PITEȘTI!

Mai mult, majoritatea internauților au criticat atitudinea șoferului, mulți dintre ei criticând și faptul că nu s-au luat măsuri mai devreme.

„A băut aseară în ștrand și a lăsat-o acolo…vine după ea azi”

„Nu a primit memo ca nu mai sint locuri de parcare acolo”

„Locală era la fata locului chiar acum… Felicitarea de 500 lei o are pe parbriz”

„O prostie de parcare… Se făcuse într-o zi coadă pe centură din cauza unuia cu Ford Ranger.. pikup…era ieșit 80cm in bandă”

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs