prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Parcare supraterană într-un important cartier! Sute de locuri disponibile!

Pitești: Parcare supraterană într-un important cartier! Sute de locuri de parcare!

O nouă parcare supraterană se dorește a fi construită pe strada Frasinului din cartierul Trivale. Unul dintre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi a Comisiei de Circulație din cadrul primăriei Pitești care va avea loc mâine, vizează obținerea avizelor necesare pentru contrucția unei parcări noi.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BLOCURI DE 8 ȘI 10 ETAJE ÎN LOCUL UNEI CUNOSCUTE FABRICI DIN PITEȘTI!

Noua parcare supraterană va fi construită pe amplasamantul actualei zone ocupată de garaje din cartierul Trivale, strada Frasinului, dintre blocurile 2 și 6 și va avea 198 de locuri la interior și 35 de locuri afară.

„Prin adresa nr. 58615/09.10.2023, Serviciul Investiții, solicită avizul comisiei cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului ”Parcare supraterană str. Frasinului – Cartier Trivale”, situat pe strada Frasinului FN, beneficiar UAT Municipiul Pitești, conform certificatului de urbanism nr. 592/17.05.2023. Potrivit documentației depuse, parcarea va fi construită pe amplasamantul actualei zone ocupată de garaje din cartierul Trivale, strada Frasinului, dintre blocurile 2 și 6. Parcarea va avea o capacitate de 198 de locuri la interior și 35 de locuri afară. Varianta propusă pentru acces la locurile de parcare se face cu intrare de 22 m dinspre strada Frasinului, circulație cu sens unic în interior și ieșire de 13 m.”, se arată pe ordinea de zi a Comisiei de Circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs