prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești! Poluare lângă Vivo Mall, pe râul Argeș! Garda de Mediu și Poliția, la fața locului!

Pitești! Poluare lângă Vivo Mall, pe râul Argeș! Garda de Mediu și Poliția, la fața locului! În cursul serii de 31 ianuarie, polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, pe râul Argeș, în zona Podul Viilor, se observă urme de reziduuri petroliere. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care au constat că cele sesizate se confirmă.

CITEȘTE ȘI:SCHIMBĂRI RADICALE PENTRU ANUL ŞCOLAR 2023-2024! PĂRINȚII ȘI ELEVII SE REVOLTĂ!

De asemenea, în zona indicată s-a deplasat grupa operativă și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea efectuării cercetării. Totodată, au fost luate primele măsuri, împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu, reprezentanții I.S.U. Argeș și Apelor Române, pentru limitarea efectelor și neutralizarea substanțelor.

În continuare se efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale în consecință.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs