prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Schimbări în traficul de la Podul Viilor! Ce modificări vor fi aduse?

Pitești: Schimbări în traficul de la Podul Viilor! Ce modificări vor fi aduse? Problema traficului infernal de la Podul Viilor ar putea fi rezolvată mâine, când va avea loc o nouă ședință a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești. Pe ordinea de zi se află supuse la vot 19 propuneri, una dintre ele vizând  intersecția de la Podul Viilor (benzinăria Petrom).

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ACCES INTERZIS PE MAI MULTE STRĂZI DIN ZONA SPITALULUI JUDEȚEAN! AFLĂ DETALII!

„Pentru reducerea blocajelor care se formează la intersecția de la Podul Viilor (benzinăria Petrom) se propune interzicerea accesului autovehiculelor care circulă dinspre autostradă pe direcția Ștefănești/Mioveni, pe breteaua spre stânga. Aceștia vor fi direcționați pe podul de peste râul Argeș, vehiculele peste 3.5 tone urmând traseul spre str. Depozitelor, cu întoarcere în sensul giratoriu, pasajul Podul Viilor, întorcere la intersecția de la Bazinul Olimpic și continuarea traseului peste podul Argeș. Autovehiculele sub 3,5 tone vor întoarce în sensul giratoriu de la Ramada.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs