prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Schimbări în traficul din Nord! Anunțul Primăriei!

Pitești: Schimbări în traficul din Nord! Anunțul Primăriei! Primăria Municipiului Pitești anunță că, în ședința Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale, organizată joi, 30 martie 2023, au fost analizate și avizate mai multe propuneri, printre care și crearea unei benzi de circulație dedicată virajului la dreapta de pe Bd. Nicolae Bălcescu, pe str. George Coșbuc, începând de la accesul în curtea Complexului JOHN.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! SE MUTĂ CAPĂTUL DE LINIE AL 7 ȘI 7B! AFLĂ UNDE!

„A fost avizată crearea unei benzi de circulație dedicată virajului la dreapta de pe Bd. Nicolae Bălcescu, pe str. George Coșbuc, începând de la accesul în curtea Complexului JOHN, în scopul fluidizării traficului și montarea de indicatoare rutiere cu semnificația „Oprirea interzisă” pe banda nou creată. Se propune ca indicatoarele respective să fie montate și să acționeze începând de la nr. 116.”, este anunțul Primăriei Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs