prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Șofer de Bolt amenințat cu un cuțit de client! S-a întâmplat azi-noapte!

Pitești: Șofer de Bolt amenințat cu un cuțit de client! S-a întâmplat azi-noapte! Un șofer de Bolt a trăit clipe de groază noaptea trecută când un client pe care îl transporta spre casă i-a pus cuțitul la gât, amenințându-l cu moartea. Șoferul a dat dovadă de inspirație și, într-un moment de neatenție al agresorului, a sărit din mașină și s-a oprit chiar în curtea poliției unde a cerut ajutorul. Pentru că a comandat Bolt-ul prin aplicație, așa cum funcționează aceste mijloace de transport, agresorul a fost depistat de poliție la scurt timp. 

CITEȘTE ȘI: ACUM! IMPACT PUTERNIC ÎNTRE O MAȘINĂ ȘI UN CAMION LA PODUL VIILOR!

„În seara zilei de 29 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, în mod direct, de către un bărbat care efectua transport public de persoane prin intermediul unei aplicații de profil, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat cu un cuțit de către un client pe care îl transportă de pe b-dul Nicolae Bălcescu, către cartierul Războieni.

În dreptul sediului Poliției Municipiului Pitești, bărbatul amenințat a reușit să iasă din autoturism și a fugit în curtea poliției, solicitând sprijin. Persoană bănuită de săvârșirea faptelor, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Pitești, cunoscută cu antecedente penale, a fost imobilizată de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești și condusă la audieri. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs