prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești: Spargere la Dedeman! Ce a furat un tânăr de 23 ani?

Pitești: Spargere la Dedeman! Ce a furat un tânăr de 23 ani? Un tânăr de 23 de ani, cu antecedente penale, s-a gândit peste noapte cum să facă repede rost de bani și a decis, să dea spargerea în Dedeman. A furat mai multe unelte și bormașini, însă, la scurt timp, a fost prins.

 CITEȘTE ȘI: „ASTĂZI PLÂNGE CERUL ŞI SUFLETELE NOASTRE URLĂ DE DURERE!” STRIGĂT DE SUFERINȚĂ DUPĂ CE O TÂNĂRĂ DE 19 ANI A MURIT CHIAR DE ZIUA EI!

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale, în momentul de față fiind închis pentru infracțiuni de tâlhărie. De-a lungul timpului, a primit diverse condamnări pentru mai multe furturi.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 11 iunie 2022, un tânăr de 23 de ani, din comuna Popești-Leordeni, județul Ilfov, ar fi sustras dintr-un magazin cu unelte și material de construcție, mai multe bunuri în valoare de aproximativ 600 de lei. În urma cercetărilor, cel în cauză a fost identificat, acesta fiind în prezent arestat în altă cauză. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs